SUP

En personlig resa med mental omställning, tålamod, svett och skratt - resultatet, en bättre hälsa.

SUP - Stand Up Paddle

SUP - Stand Up Paddle är en form av stående paddling på en särskild SUP-bräda. Det passar både den mer vana surfaren som kajakpaddlaren men också nyfikna nybörjare. Jag tycker om att paddla allt från en kortare tur till längre dagspass och är nu helt biten av Stand Up Paddle. Det är både en bra träningsform och man kan njuta av naturen.

Ska du ordna möhippa, svensexa , en rolig dag för kompisarna eller en kick-off för arbetsgruppen kanske detta är något för dig.

WEshape erbjuder event med Stand UP Paddle och uthyrning av brädor. Kom gärna med önskemål om just era planer och events.

Jag har vana av att ta hand om stora och små grupper.

 

Här är några erbjudanden som jag tror att ni kan gilla:

 

Stockholm by Stand Up Paddle

 

Du får prova på SUP och se Stockholm från vattnet. Vi börjar vid Långholmens badplats. Först har vi en genomgång av grunderna kring Stand Up Paddle och du får lära dig att hitta balansen på brädan. Efter det paddlar vi ut på Riddarfjärden och vidare runt Långholmen. Vi bjuds på en fantastisk silhuett av Stockholm med Norr Mälarstrand, Stadshuset, Gamla stan och Münchenbryggeriet.

 

Turen gäller för 4-6 personer, inkluderar instruktör, brädor, paddlar och flytvästar till samtliga. Turen tar cirka 2 timmar totalt.

 

Kostnad: 600 kronor per person

 

 

Prova på SUP vid stranden

 

Vi börjar vid lämplig strand, t.ex. Långholmens badplats eller Smedsuddsbadet. Sedan får deltagarna prova på SUP-paddling vid badplatsen och dess omgivning. Vi inleder med en genomgång av grunderna kring Stand Up Paddle och du får lära dig hitta balansen på brädan.

 

Aktiviteten fungerar för 4-12 personer med totalt 6 SUP-brädor, paddlar, flytvästar och instruktör på stranden. Aktiviteten tar max 1,5 timme totalt.

 

Kostnad: 400 kronor per person

 

 

Hyra SUP-bräda en dag

 

Vill du prova på Stand Up Paddle på egen hand så kan du hyra en uppblåsbar SUP-bräda ett dygn. Brädan hämtas och lämnas tillbaka vid Telefonplan i Stockholm. SUP-brädan ligger i en stor ryggsäck och kan bäras på ryggen eller enkelt packas i en bil. I priset ingår bräda, pump, paddel och flytväst.

 

Kostnad: 600 kronor per bräda/dygn

 

 

SUP-tur med instruktör

 

Tillsammans kan vi skräddarsy ditt eget äventyr med Stand Up Paddle. Det kan handla om att paddla en längre tur i Mälaren eller varför inte en tur på en plats du känner extra mycket för.

 

Kostnad: Pris efter upplägg